DEEP WEB ANDROİD GİRİŞ

Dikkat Alıntıdır Ve Sorumluluk Bana Ait Değildir

Telefondan Deep Web'e Girme [Android Resimli Anlatım]



tor android

Daha önceki hazırladığımız cep telefonundan deep web girme makalemizden sonra daha deteylı bir şekilde anlatmak istedik. Gelen istekler üzerine telefondan deep webe girme konusunda mobilden deep web'e nasıl girilir onu açıklayacağız. Herkes'in anlayacağı şekilde anlatmaya çalışacağım. O yüzden hiç ince ayrıntılara falan girmeyeceğim.. Dilerseniz fazla uzatmadan anlatıma geçelim..


Kurulum



1 - Öncelikle cep telefonumuza linkini verdiğimiz uygulamayı indiriyoruz.
Link ► Orbot Tor Proxy
(Linkte verilen programın adını Google Play Store'de arama yaparak da indirebilirsiniz.)

(Resimlere Tıklarsanız Büyür)

1

2


2 - Programı indirdikten sonra açılışta karşımıza böyle bir ekran çıkacaktır. Henüz daha Türkçe dil desteği olmadığı için English'i seçip ilerliyoruz. Bu sırada karşımıza bir kaç şey daha çıkabilir, direk next next diyerek geçiyoruz.


3


3 - Program kurulumu bittikten sonra sağ üst köşede ki seçenekler butonunu tıklayıp Startveriyoruz ve program çalışmış oluyor.

4



4 - Daha sonra tekrar Google Play'e geliyoruz. Ve bu sefer Deep web'e girmek için kullanıcağımız tarayıcıyı, yani Orweb'i indiriyoruz. "İnterneti gizlice tarayın" adlı yazılımı indiriyoruz. Ya da buraya tıklayarak indirebilirsiz.

4

4



5 - Tarayıcımız da indikten sonra içerisine girip hemen üst menüden kendi dilimizi seçip "Go" diyoruz. Artık .Onion sitelerinde dolaşmaya hazırsınız.  

adım5



6 - Vee Hidden Wiki

mobil hidden wiki

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DEEP WEB LİNKLERİ 2022 (GÜNCEL)

DEEP WEB LİNKLERİ